Home » » Chord Populer, Lirik dan Kunci Gitar Didi Kempot - Kere Munggah Bale

Chord Populer, Lirik dan Kunci Gitar Didi Kempot - Kere Munggah Bale

Written By alfi hidayat on Sabtu, 22 Februari 2014 | 2/22/2014 10:57:00 PM


Intro :   Gm Bb (3x) Gm…..
          D#...Dm..D#... Bb
          F….

Bb           Gm      D#                Bb
Nok, Sri Mulyani….Saiki uripmu soyo mukti
Cm                          Gm
Nyandang nganggo ora nguciwani
       D#         F       Bb   F…
Mergo saiki wis dadi penyanyi…

Bb          Gm      D#                Bb
Nok, Sri Mulyani….Gayamu jan koyo selebriti
Cm                  Gm
Mulo saiki kowe wis lali
       D#         F         Gm… Dm…
Karo aku sing ndadekke penyanyi…

Reff:
Gm      Dm     D#                       Bb
Eling...Eling… Kowe biyen dodol sego kering
   Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
     D#         F       Gm   Dm…
Kowe njur lali karo kahanan

Gm      Dm     D#                       Bb
Eling...Eling… Kowe biyen dodol sego kering
   Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
      D#     F         Gm…F…
Kowe koyo kere mungga bale

Bb          Gm     D#                    Bb
Nok, Sri Mulyani…Senajan saiki kowe wis lali
Cm                       Gm
Nanging tetep tak donga ake
      D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere

Gm Dm D# Bb
Cm Gm D# F Gm
Gm..Bb…Gm..
D#...Dm..D#...F..Bb….F

Bb          Gm    D#                   Bb
Nok, Sri Mulyani…Biyen omahmu ora mbejaji
Cm                   Gm
Setan wae mlebu ora wani
      D#        F         Bb    F…
Ning saiki wis apik koyo loji…

Bb          Gm    D#                    Bb
Nok, Sri Mulyani…Kowe saiki cidro ing janji
Cm                     Gm
Janjimu biyen ra bakal lali
      D#          F         Gm….Dm….
Karo aku sing ndadekke penyanyi….
http://chordpopuler.blogspot.com/
TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGANNYA
Title= Chord Populer, Lirik dan Kunci Gitar Didi Kempot - Kere Munggah Bale
Pengarang= alfi hidayat
Semoga artikel ini bermanfaat. Jika ingin mengutip baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke >>
= TERIMA KASIH =
Share this article :

0 komentar:

Pengikut

close
close
 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. GitarMusik.Com - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger